Overslaan en naar de inhoud gaan
Aardbei planten stek

Aardbeienplanten bewortelen en stekken

Opkweek van aardbeistekken vindt bij Fortaplant letterlijk plaats op hoger niveau. De potten waarin de moederplanten groeien en de jonge ranken worden geproduceerd, bevinden zich namelijk op stellingen bovenin de kassen. Hiermee garanderen we een moderne- en verantwoorde opkweek van de stekken waarbij planten vrij blijven van schadelijke schimmels en bacteriën.

 

SPECIALIST IN HET BEWORTELEN VAN AARDBEI

Stek snijden is onze specialiteit. Ons ervaren teeltteam zorgt voor vermeerdering en beworteling van aardbeienplanten. Hierbij maakt Fortaplant gebruik van koelcellen waardoor de kwaliteit van uw uitgangsgewas optimaal blijft. 

GROEI START BIJ FORTAPLANT

Tijdens het hele opkweekproces houden we nauw contact. Fortaplant doet alles voor een optimale start van uw aardbeienteelt. Immers, de basis van het uitgangsmateriaal bepaald de kwaliteit en het resultaat van de oogst.

Belangrijkste kenmerken van onze aardbeien

Onderscheidend in de zachtfruit teelt is onze maatwerk aanpak. Wij willen graag van u weten hoe en waarom u uw aardbei stekken zo wilt hebben, zodat wij u optimaal kunnen helpen. Vanaf de start zorgen wij voor de beste groeiomstandigheden voor de jonge planten. Zodat u gewassen krijgt die zich onderscheiden op:

 • Kwaliteit

  Fortaplant levert gezonde en sterke aarbeienplanten. Passend bij uw teeltwijze.

 • Structuur

  Welke structuur, sappigheid en hoeveelheid aroma moet uw aardbei hebben? Fortaplant kweekt ze op naar wens.

 • Smaak en geur

  Factoren als bemesting, plantbelasting, teeltplaats en rijpheid kunnen invloed hebben op de smaakbeleving. 

 • Beschikbaarheid

  Wij verzorgen voor de beschikbaarheid van uw aardbeienplanten. Op het juiste moment. 

Stel uw vraag aan een specialist

Groei start bij Fortaplant

Tijdens het hele kweekproces houden we nauw contact. Onze kennis delen wij graag met u, zodat u uitgangsmateriaal ontvangt waarmee u het verschil kunt maken. We doen alles voor een ideale start van uw teelt.