Overslaan en naar de inhoud gaan

Stek beworteling

Stek beworteling van zachtfruit en van sierteelt producten is een service van Fortaplant. Natuurlijk is de kwaliteit van de stekken afhankelijk van de conditie en de kwaliteit van de moederplant. Maar bij de beworteling spelen ook omgevingsfactoren, zoals licht, temperatuur en luchtvochtigheid, een belangrijke rol. Juist daar maakt onze jarenlange kennis als vermeerderingspartner het verschil. Fortaplant doet alles voor een krachtig bewortelde stek. 

Wij willen het resultaat van telers helpen verbeteren door hoogwaardige kwaliteit bewortelde stekken te leveren.

Stek beworteling producten

Aardbeien

Aardbeien bewortelen en stek snijden met hoge kwaliteit, dat is de specialiteit van Fortaplant. Voorsprong in aardbeienteelt.

Lees meer

Frambozen

Stekbeworteling van zachtfruit, waaronder frambozenplanten, is een specialiteit van Fortaplant. Voorsprong in frambozenteelt.

Lees meer

Geranium

Fortaplant produceert op een professionele manier homogene, groeikrachtige bewortelde pelargonium stekken van hoge kwaliteit welke direct klaar zijn voor verdere afkweek. Fortaplant heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in moderne teelt -en watergeefmethoden voor de beworteling van pelargonium stekken.

Lees meer

Poinsettia

Poinsettia pulcherrima is bekender bij het grote publiek als kerstster. De plant wordt veel gekweekt om de sierwaarde. Vooral voor de kerst is er veel vraag naar deze kamerplant met bessen, opvallend gekleurde bladeren en v-vormige bloeiwijze.

Lees meer

Stel uw vraag aan een specialist

Groei start bij Fortaplant

Tijdens het hele kweekproces houden we nauw contact. Onze kennis delen wij graag met u, zodat u uitgangsmateriaal ontvangt waarmee u het verschil kunt maken. We doen alles voor een ideale start van uw teelt.