Overslaan en naar de inhoud gaan
Komkommer planten

Opkweek van komkommerplanten

Iedere teler heeft eigen ideeën over hoe de ideale komkommerplant eruit moet zien. Via onze maatwerk aanpak zorgen wij voor de beste opkweek omstandigheden voor uw jonge komkommerplanten. Vanaf de start tot aan de levering. Zodat u gewassen krijgt van gezonde en sterke kwaliteit. De kwaliteit van uw uitgangsmateriaal bepaalt immers uw rendement. Met de groeikracht van Fortaplant komkommerplanten begint uw voorsprong.

Komkommerplanten met specifieke opkweek wensen

Op onze kwekerij zorgen wij jaarrond voor de opkweek van klantspecifieke komkommerplanten. Vegetatief of liever generatief. Dat is aan u. Wij leveren aan professionele glastuinbouwbedrijven in Europa.

Met de groeikracht van Fortaplant start uw voorsprong

Wij kweken sterke en gezonde jonge komkommerplanten op. Klantspecifiek en plantspecifiek. Met de groeikracht van Fortaplant komkommerplanten start uw voorsprong.

Komkommerplanten die voldoen aan uw specifieke opkweek wensen

 

Samen met ons gespecialiseerde team bepaalt u voorafgaand aan de komkommerteelt welk type plant het beste bij u past. We bespreken met u hoe uw ideale plant eruit ziet. Fortaplant verzorgt de teelt aan de hand van uw kwaliteitseis. Zo bepaalt u onder meer:

 

 • Plantafstand

  Plantafstand varieert per raseigenschap, periode van het jaar en klantwens. Wij stemmen de plantafstand af op deze factoren. Zodat de plantopbouw altijd goed is. Gegarandeerd.

 • Type pot

  Er is veel keus in typen opkweekblokken. Zowel in maat als soort (zoals perlite of steenwol). Wij  adviseren u graag welk type pot het beste bij de door u gewenste komkommerplant past.

 • Gewasbescherming

  Vanwege onze moderne teeltomstandigheden is gewasbescherming beperkt tot het minimum. Indien gewenst passen we een preventief gewasbeschermingsprogramma toe.

 • Klimaat

  Komkommerplanten kiemen in een aparte afdeling. Belichting, temperatuur en watergift sturen wij op rasniveau. Zo garanderen wij een optimale start voor uw komkommerteelt.

Stel uw vraag aan een specialist

Groei start bij Fortaplant

Tijdens het hele kweekproces houden we nauw contact. Onze kennis delen wij graag met u, zodat u uitgangsmateriaal ontvangt waarmee u het verschil kunt maken. We doen alles voor een ideale start van uw teelt.